fluturojdallandyshia:

Nuk jam tipi që të thotë “Nuk mund të jetoj pa ty” sepse nuk do të ishte e vërtetë. Në jetë ja kam dalë edhe pa ata persona që i mendoja të rëndësishëm, kam kaluar periudha ku nuk doja të shoqërohesha me askënd, kam mbijetuar në vetmi dhe kam gjetur pikën time të forcës. Mund të jetoja edhe pa ty, ndryshimi është se nuk dua.